Virágos ünnepeket! 🌸 Virágos mindennapokat!

Próbáld ki virágküldő szolgáltatásunkat,
szerezz örömet exkluzív virágkompozíciónk egyikével!

VIRÁGCSOKOR KÍNÁLATUNK

 • Virágküldő szolgálat

  Exkluzív ❂ Megbízható ❂ Diszkrét Virágküldés

  Lepd meg egy gyönyörű virágcsokorral, és varázsold el figyelmességeddel!
 • Virágküldés
 • virágcsokor
 • országos virágküldés
 • virágküldő szolgálat
 • Virágküldő

  Exkluzív ❂ Megbízható ❂ Diszkrét Virágküldés

  Lepd meg egy gyönyörű virágcsokorral, és varázsold el figyelmességeddel!

Rólunk

Virágot adni, küldeni pedig az egyik legszebb gesztus, ami évszázadok óta él, és soha nem megy ki a divatból! A Virágszóró Webshop szolgáltatásának igénybevételével a legszürkébb hétköznapot is ünneppé varázsolhatod: mi lehetővé tesszük számodra – otthonról vagy lényegében bárhonnan – a kényelmes, egyszerű virágküldést. Felejthetetlen meglepetést szerezhetsz a távolság és az idő korlátainak áthidalásával.

Megbízható, exkluzív on-line virágküldő szolgálatunk a hét minden napján, s természetesen ünnepnapokon is fogadja rendelésed, amit akár itt, a webshopon, illetve e-mail-ben vagy telefonon is feladhatsz, a nap bármely szakában. A szakmában eltöltött több mint húsz évünk összes piaci tapasztalatával, és folyamatosan bővülő termékkínálatunkkal szeretnénk segítségedre lenni a spontán (csak úgy), illetve az alkalmi (születésnap, névnap, köszönet, gratuláció, jókívánságok) virágvásárlásban.

 Különleges odafigyeléssel, empátiával, szakértelemmel, gondosan összeválogatott, természetesen a lehető legfrissebb, kizárólag első osztályú virágokból készítjük el ízléses kompozícióinkat a megrendelő és a címzett legnagyobb megelégedésedre

Nálunk a diszkréció alapkövetelmény. Megrendelőinknek lehetőséget biztosítunk, hogy üdvözlőkártyán felfedjék kilétüket, ellenkező esetben viszont, a küldő személye és minden más információ természetesen rejtve marad.

Patinás virágkompozícióink mellé bátran válassz kézműves csokoládét vagy bonbont, esetleg egy finom italt, vagy válaszd meglepetéscsomagjaink valamelyikét. Különleges kívánságaid, egyedi igényeid és elképzeléseid sem riasztanak meg minket, hiszen mi nem csak a hivatásunkat, de a kihívásokat is kimondottan szeretjük! Telefonon is rendelkezésedre állunk!

Virágot küldeni, örömet szerezni mindenkinek jó: Te se maradj hát ki belőle – várjuk jelentkezésedet…

Print Friendly, PDF & Email
Cart Item Removed. Undo
 • No products in the cart.